خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی در روز چهارشنبه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 15 مرداد 1403 - 12:46
دبیرخانه سازمان همکاری‌های اسلامی اعلام کرد برای بررسی تداوم جنایت رژیم صهیونیستی نشست فوق‌العاده‌ای را در روز چهارشنبه برگزار خواهد کرد.
سازمان،جنايات،فلسطيني،فلسطين،اسرائيل،خارجه،جمله

سازمان همکاری اسلامی اعلام کرد که برای بررسی تداوم جنایات رژیم اشغالگر اسرائیل علیه مردم فلسطین از جمله ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس و حمله به حاکمیت ایران، جلسه فوق‌العاده غیرعلنی کمیته اجرایی در سطح وزرای خارجه را در مقر دبیرخانه این سازمان در جده برگزار می‌کند.
براساس گزارش النشره، این سازمان در بیانیه‌ای تصریح کرد: این نشست با توجه به ادامه جنایات اشغالگران اسرائیل علیه مردم فلسطین به ویژه در نوار غزه که تاکنون منجر به شهادت بیش از ۴۰ هزار نفر و مجروح شدن بیش از ۹۱۰۰۰ شهروند فلسطینی که اکثریت آنها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند و تخریب ۴۳۰۰۰۰ خانه و همچنین زیرساخت ها، امکانات بهداشتی و آموزشی، عبادتگاه‌ها و اماکن تاریخی و آواره کردن نزدیک به دو میلیون فلسطینی برگزار می‌شود.
شایان ذکر است علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه، پیشنهاد برگزاری نشست فوق‌العاده کشورهای اسلامی را ارائه کرد که با اسقبال کشورهای مسلمان از جمله پاکستان مواجه شد.
مترجم: مینا عظیمی