خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور گواهی حصر وراثت از سال آینده توسط سازمان ثبت احوال

تسنیم | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 15 مرداد 1403 - 11:35
رئیس سازمان ثبت احوال کشور از اجرای طرح صدور گواهی انحصار وراثت از سال آینده از طریق این سازمان خبر داد.
ثبت،احوال،سازمان،كشور،وراثت

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هاشم کارگر؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور اظهار کرد: طبق قانون برنامه هفتم توسعه، سازمان ثبت احوال کشور مکلف به صدور گواهی انحصار وراثت بدون نیاز به درخواست وراث و ذینفعان ظرف 20 روز پس از ثبت واقعه وفات از سال آینده خواهد بود.
رئیس سازمان ثبت احوال کشور افزود: با تکمیل پروژه بزرگ سببی و نسبی و اتصال اسناد سجلی خانواده به یکدیگر این امر هر چه سریع‌تر محقق خواهد شد و باید هر چه سریع‌تر آیین‌نامه این امر تدوین و در هیات دولت به تصویب برسد.
وی افزود: صدور گواهی حصر وراثت به صورت الکترونیک، موجب تسریع و تسهیل در امر خدمت‌رسانی به مردم خواهد شد.
انتهای پیام/