خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک سارق غیربومی در شاهرود دستگیر شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 مرداد 1403 - 10:06
شاهرود- فرمانده انتظامی شاهرود از دستگیری یک سارق سابقه‌دار در این شهرستان خبر داد و گفت: این فرد ۳۵ ساله و غیربومی بوده و به ۱۰ فقره سرقت اعتراف کرده است.
سارق،سرقت،رويان،باغات

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیرضا شائینی در بازدید صبح دوشنبه از پاسگاه رویان و در جمع خبرنگاران از دستگیری یک سارق در این منطقه خبر داد و ابراز کرد: این فرد مبادرت به سرقت از باغات مردم می‌کرد.
وی با بیان اینکه اقدامات و گشت‌های شبانه روزی مأموران کلانتری ۱۴ رویان به شناسایی این فرد منجر شده است، افزود: این سارق در یک عملیات غافلگیر کننده دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شاهرود با بیان اینکه این فرد ۳۵ ساله و غیربومی است، تاکید کرد: وی به ده فقره سرقت از باغات شهرستان شاهرود اعتراف کرده است.
شائینی با بیان اینکه این سارق طی عملیات غافلگیرانه حین سرقت باغ پسته دستگیر شد، گفت: مردم موارد مشکوک از این دست را با ۱۱۰ در میان بگذارند.