خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه عبری: اقدام ایران و حزب الله امری حتمی است

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 14 مرداد 1403 - 23:30
به اعتقاد چهار مسئول عالی رتبه آمریکایی و اسرائیلی حمله به رژیم صهیونیستی امری حتمی است و به زود انجام خواهد شد.
اسرائيل،عبري،نيوز،كارشناسان،اعلام

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، پایگاه اطلاع رسانی عبری زبان واللا نیوز در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، کارشناسان بر این باورند که تهاجم آتی علیه اسرائیل گسترده تر و با مشارکت حزب الله انجام خواهد گرفت.
واللا نیوز همچنین خبر داد، دولت آمریکا نگران آن است که نتواند همچون بار قبلی کشورهای متعددی را برای دفاع از اسرائیل جمع کند، به ویژه که این بار انگیزه اقدام علیه اسرائیل خونخواهی ترور اسماعیل هنیه در تهران است.
این رسانه عبری در بخش دیگری از گزارش خود به نقل از کارشناسان اعلام کرد، اگر حمله به اسرائیل به شکل غافلگیر کننده‌ای از چند جبهه همزمان انجام شود، اسرائیل و ایالات متحده قادر به تعامل با این اقدامات نخواهند بود و باید منتظر تعداد قابل توجهی کشته و زخمی باشیم.
انتهای پیام/