خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارسال ۱۶۱۵ اثر به همایش کتاب سال حوزه/ رشد ۵ درصدی ارسال آثار

مهر | دین و اندیشه | یکشنبه، 14 مرداد 1403 - 15:46
مدیر اجرایی همایش کتاب سال حوزه گفت: هزار و ۶۱۵ اثر به دبیرخانه بیست و ششمین همایش کتاب سال حوزه ارسال شده که نسبت به دوره قبلی حدود ۵ درصد رشد داشته است.
كتاب،همايش،حوزه،آثار

حجت‌الاسلام عباس اکبرپور روشن در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به پایان مهلت ارسال آثار به همایش کتاب سال حوزه اظهار کرد: در مجموع هزار و ۶۱۵ اثر به دبیرخانه ارسال شده که از این تعداد ۲۱۵ مقاله علمی پژوهشی و علمی ترویجی، ۴۲۴ پایان نامه سطح ۴ یا دکتری دفاع شده در سال ۱۴۰۲ و ۹۷۶ کتاب بوده است.
مدیر اجرایی همایش کتاب سال حوزه گفت: تعداد آثار ارسال شده نسبت به دوره بیست و پنجم همایش کتاب سال حوزه، حدود ۵ درصد رشد داشته است.
وی افزود: تعداد آثار بخش‌های پایان نامه و کتاب به ترتیب حدود ۱۵ و ۵ درصد رشد داشته اما تعداد مقالات علمی با کاهش موجه بوده است.
حجت‌الاسلام اکبرپور ادامه داد: آثار برگزیده پس از گونه‌بندی و ارزیابی اجمالی، ارزیابی تفصیلی، ارزیابی ساختاری، جمع‌بندی گروه و تأئید شورای علمی اعلام می‌شود.
به گفته مدیر اجرایی بیست و ششمین همایش کتاب سال حوزه، مراسم اختتامیه این همایش احتمالا بهمن ماه امسال برگزار می‌شود.