خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال برگزاری بازی‌های استقلال و پرسپولیس در شهر قدس - تسنیم

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 14 مرداد 1403 - 14:52
در صورتی که ورزشگاه تختی مهیای میزبانی از دیدارهای ابتدایی استقلال و پرسپولیس در فصل پیش رو نشود، سرخابی ها در ورزشگاه شهدای شهر قدس به میدان خواهند رفت.
ورزشگاه،ديدارهاي،پرسپوليس،استقلال،تختي،خانگي،ميزبان

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، آنچه تا به امروز مشخص و قطعی به نظر می‌رسد، این است که ورزشگاه آزادی فعلاً امکان پذیرایی از استقلال و پرسپولیس و حتی تیم ملی فوتبال ایران را نیز ندارد.
با توجه به مرمت و بازسازی مهم‌ترین ورزشگاه ایران، استادیوم تختی به‌عنوان گزینه جانشین میزبانی از سرخابی‌ها مطرح شد؛ ورزشگاهی که چند سالی است که مسابقه‌ای در آن برگزار نشده و ایرادات فراوانی دارد.
آماده‌سازی ورزشگاه تختی طی هفته‌های اخیر با جدیت بیشتری دنبال شده است، اما میزان آن به حدی نیست که بتواند میزبان دیدارهای ابتدایی استقلال و پرسپولیس در فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر باشد.
با توجه به این مسئله، به احتمال فراوان دیدارهای استقلال و پرسپولیس در چهار هفته ابتدایی فصل در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار خواهد شد؛ استادیومی که به دلیل کاستی‌های ورزشگاه شهید نصیری یزد قرار بود میزبان دیدارهای خانگی چادرملوی اردکان هم باشد.
به همین خاطر، دیدارهای خانگی چادرملو تا زمان آماده‌سازی ورزشگاه تختی و بهره‌برداری دو تیم استقلال و پرسپولیس، از ورزشگاه شهدای شهر قدس به ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک منتقل می‌شود.
همچنین تیم تهرانی هوادار نیز در این مدت، دیدارهای خانگی خود را در ورزشگاه پاس قوامین تهران برگزار می‌کند.
استادیوم پاس قوامین با نظر کارگروه استانداردسازی ورزشگاه‌های کشور از جمع استادیوم‌های میزبان بازی‌های خارج شده بود که با این اوصاف، باز هم شاهد برگزاری مسابقات لیگ در آن خواهیم بود.
انتهای پیام/