خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جدایی ۵ بازیکن از پرسپولیس قطعی شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 14 مرداد 1403 - 13:58
پنج بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس با تصمیم باشگاه از این تیم جدا خواهند شد.
پرسپوليس،اردوي،بازيكن،بازيكنان

تیم فوتبال پرسپولیس در حالی اردوی آماده سازی خود را در اردوی ترکیه پیگیری می‌کند که چند بازیکن جوان این تیم که در تمرینات تهران حضور داشتند در اردوی ترکیه نیستند.
همین موضوع باعث شده تا شایعه جدایی این نفرات بیشتر از قبل شنیده شود.
حالا و بعد از اعلام رسمی شماره پیراهن بازیکنان پرسپولیس مشخص شد چند بازیکن در فصل آینده جایی در تفکرات گاریدو ندارند و باشگاه پرسپولیس هم به دنبال فروش قطعی یا قرض دادن آنها است.
در اعلام اسامی بازیکنان، خبری از نام مهدی عبدی، احمد گوهری، امید فهمی، میلاد سورگی و علیرضا بابایی نبود و این بازیکنان فصل آینده در پرسپولیس نخواهند بود.
این ۵ بازیکن جایی در پرسپولیس ندارند و با وجود داشتن قرارداد با این باشگاه، فصل بعد را با پیراهن تیم دیگری به میدان خواهند رفت.