خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل ۱۳۷۷ پرونده تخلف صنفی در یزد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 14 مرداد 1403 - 13:30
یزد- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد از انجام ۴۰ هزار و ۸۹۴ مورد بازرسی و تشکیل هزار و ۳۷۷ پرونده تخلف صنفی در سال جاری خبر داد.
معدن،تجارت،صنعت،استان،درصد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان یزد، محمد کاظم صادقیان افزود: در راستای انجام اقدامات نظارتی، طی چهار ماهه ابتدای سال جاری تعداد ۴۰ هزار و ۸۹۴ فقره واحد صنفی و غیر صنفی در بخش‌های مختلف تولیدی، توزیعی خدماتی و خدمات فنی مورد بازرسی قرار گرفت.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان ادامه داد: تعداد بازرسی‌های انجام شده نسبت به دوره مشابه سال قبل ۱۸ درصد و تعداد پرونده‌های متشکله نیز ۲۲ درصد افزایش داشته است.
صادقیان تصریح کرد: ارزش ریالی پرونده‌های تشکیل شده طی چهار ماهه سال جاری؛ بالغ بر ۱۳۷ میلیارد و ۶۲۸ میلیون و ۸۸۴ هزار ریال بوده است که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته ۱۹۸ درصد رشد را نشان می‌دهد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد عنوان کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف از جمله گران فروشی، کم فروشی و عدم درج قیمت می‌توانند با شماره تلفن ۱۲۴ تماس گرفته و شکایت خود را برای رسیدگی ارائه دهند.