خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصرف برق به ۷۶ هزار و ۵۰۰ مگاوات می‌رسد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 13 مرداد 1403 - 14:00
مدیر بهره برداری و کنترل شبکه برق کشور گفت: پیش‌بینی می‌کنیم امروز مصرف برق کشور با رشد ۵.۵ درصدی به ۷۶ هزار و ۵۰۰ مگاوات برسد.
مصرف،برق،هفته،افزايش

مازیار جمشیدی مدیر بهره برداری و کنترل شبکه برق کشور در خبر ۱۳ گفت: در اوج تابستان قرار داریم و هفته پیش رو هفته بسیار گرمی است.
طبق اخبار و پیش‌بینی هواشناسی تا پایان هفته افزایش ۴-۵ درجه‌ای در اکثر نقاط خواهیم داشت که موجب افزایش قابل توجه مصرف برق خواهد شد.
او افزود: برای امروز پیش‌بینی می‌کنیم مصرف برق به ۷۶ هزار و ۵۰۰ مگاوات برسد که نسبت به روز مشابه سال قبل افزایش ۴ هزار مگاواتی و معادل ۵.۵ درصد را نشان می‌دهد.
جمشیدی گفت: از نظر تولید تمامی ۱۶۰ واحد نیروگاهی بزرگ و تعداد زیادی نیروگاه کوچک و تجدیدپذیر در مدار تولید هستند.
در بخش مصرف، مدیریت مصرف در بخش‌های صنعت و کشاورزی در حال اجرا است و آنچه که باقی می‌ماند در بخش خانگی است که مشترکان باید در ساعات اوج بار مدیریت مصرف داشته باشند تا قله مصرف برق را مهار کنیم.