خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کی اجرا می‌شود؟

اعتماد | همه | شنبه، 13 مرداد 1403 - 12:46
صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرده به زودی احکام جدید صادر می‌شود، اما هنوز خبری از صدور این احکام نیست.
احكام،بازنشستگان،صادر،بازنشستگي

صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرده به زودی احکام جدید صادر می‌شود، اما هنوز خبری از صدور این احکام نیست.
کد خبر: 669734 | ۱۴۰۳/۰۵/۱۳ ۱۲:۴۵:۵۴
بازنشستگان انتظار دارند احکام جدید بر مبنای متناسب‌سازی به زودی صادر و ابلاغ شود.
به گزارش ایلنا، بیش از ده روز از ابلاغ آیین‌نامه متناسب‌سازی به صندوق‌های بازنشستگی می‌گذرد.
در این میان، بازنشستگان انتظار دارند قبل از پرداخت حقوق مرداد، احکام حقوقی جدید آن‌ها بر مبنای محاسبات متناسب‌سازی صادر و حقوق‌ها بر این اساس پرداخت شود.
صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرده به زودی احکام جدید صادر می‌شود، اما هنوز خبری از صدور این احکام نیست.
در تامین اجتماعی نیز، نشست نهایی میان کانون عالی بازنشستگان و مدیران ارشد سازمان هنوز برگزار نشده و مشخص نیست که آیا حداقل‌بگیران هم مشمول متناسب‌سازی می‌شوند یا قرار است فقط یک میلیون تومان کمک معیشتی بگیرند.
در این شرایط مشخص نیست که کار قبل از پایان مرداد به سرانجام برسد و با صدور احکام تازه، انتظار طولانی بازنشستگان به سر آید.