خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معوقات حق التدریس اعضای هیات علمی پرداخت می‌شود

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 13 مرداد 1403 - 08:58
معاون اداری مالی وزارت علوم از پرداخت معوقات حق التدریس اعضای هیات علمی خبرداد و گفت: فرایند پرداخت معوقات حق التدریس اعضای هیات علمی درحال طی شدن است  و بزودی به حساب ذی نفعان واریز می شود.
حقوق،سقف،تومان،علمي،معوقات،هيات،اعضاي

علی خطیبی در گفت و گو با خبرنگار مهر درباره پرداخت معوقات اعضای هیات علمی گفت: معوقات حق التدریس اعضای هیات علمی دانشگاه های وزارت علوم در دستور پرداخت قرار گرفت.
وی مبلغ این معوقات را هزار و ششصد میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: فرایند پرداخت معوقات مذکور در حال طی شدن است و به زودی به حساب ذی نفعان واریز می شود.
وی درباره افزایش سقف حقوق اعضای هیات علمی نیز گفت: طبق قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ سقف حقوق دریافتی کارکنان دولت ۵۵ میلیون تومان بود، ما یک تعدادی استاد پیشکسوت و چهره شاخص علمی داریم که به دلیل فعالیت های علمی که انجام داده اند حقوق آنها بیشتر ازاین مبلغ می شد.
وی ادامه داد: بنابراین شورای حقوق و دستمزد دولت سیزدهم موافقت کرد که سقف حقوق این اعضای هیات علمی (که البته این موارد خیلی نادر بوده و در کل کشور تعداد آنها زیر ۲۰۰ نفر است) در مرتبه استادیار تا سقف ۶۵ میلیون تومان، در مرتبه دانشیار تا سقف ۷۰ میلیون تومان و در مرتبه استاد تمام تا سقف ۷۵ میلیون تومان به سقف حقوق شان اضافه شود.
معاون اداری مالی وزارت علوم تاکید کرد: البته این مطلب به این مفهوم نیست که تمام استایارها مقداری که عنوان شد حقوق می گیرند، عمده استادیارها ۲۰ الی ۳۰ میلیون تومان حقوق دریافت می کنند اما اساتیدی که کارویژه انجام داده و ابتکار و اختراعی داشتند و حقوق شان به بالای سقف رسیده است شورای حقوق ودستمزد دولت سیزدهم با این تسهیلات موافقت کرد.