خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهپیمایی جمعه خشم در لرستان برگزار شد

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 12 مرداد 1403 - 20:52
مردم ولایتمدار لرستان با شرکت در راهپیمایی جمعه خشم با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی، خونخواهی شهید اسماعیل هنیه را خواستار شدند.
لرستان،جمعه،هنيه،اقامه،مظلوم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، مردم ولایتمدار لرستان امروز پس از اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه با حضور در خیابان‌ها با سر دادن شعار‌های مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، خشم و انزجار خود را از جنایات رژیم منحوس صهیونیستی اعلام و از مردم مظلوم فلسطین و غزه حمایت کردند.
در این راهپیمایی مردم ولایی لرستان با محکوم کردن اقدام بزدلانه رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن اسماعیل هنیه؛ رئیس دفتر سیاسی حماس، خواستار انتقام سخت و خونخواهی شهید شدند.
لازم به ذکر است که راهپیمایی جمعه خشم امروز پس از اقامه نماز جمعه در خرم‌آباد از مصلی الغدیر تا بیمارستان شهدای عشایر برگزار شد و همچنین در سایر شهرهای لرستان نیز راهپیمایی‌هایی با همین عنوان و در حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین و همچنین محکومیت ترور شهید اسماعیل هنیه برگزار شد.
انتهای پیام/645