خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عرضه سنگین سیمان در بازار طی هفته آتی/ نقشه دلالان بی‌اثر شد - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | جمعه، 12 مرداد 1403 - 17:13
یک کارشناس اقتصادی گفت: در شرایط تنش سیاسی همیشه دلالان و سوداگران به فکر بر هم زدن نظم بازار هستند اما با تامین انرژی و افزایش عرضه در هفته پیش رو نقشه آن ها نقش بر آب خواهد شد.
سيمان،اقتصادي،كارشناس،برق،عرضه،افزايش

رحمان ذوالقدر، کارشناس اقتصادی، در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به شرایط بازار سیمان گفت: با تامین برق متناسب با نیاز، عرضه سیمان 11 درصد در تیر نسبت به خرداد افزایش یافت و بورس کالا از سیمان اشباع است.
این کارشناس اقتصادی گفت: مطابق گزارش صنف سیمان عرضه در هفته آینده افزایش پیدا می‌کند که همین مسئله به کاهش قیمت‌ها منتهی خواهد شد.
وی افزود: برنامه دقیق مدیریت مصرف برق سبب شده تا صنایع سیمان بخش انرژی بر تولید یعنی کلینکر را انجام داده و 10 میلیون تن کلینکر ذخیره کنند.
ذوالقدر بیان کرد: البته در شرایط تنش سیاسی همیشه دلالان و سوداگران به فکر بر هم زدن نظم بازار هستند، اما با تامین انرژی و افزایش عرضه در هفته پیش رو نقشه آن‌ها نقش بر آب خواهد شد.
این کارشناس اقتصادی گفت: متاسفانه بارها دیدیم که مشکلات بزرگ صنایع از جمله مدیریت غلط و رکود، پشت برق پنهان شده است و باید این بهانه از آنان گرفته شود.
انتهای پیام/