خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت هرکیلو گوجه فرنگی در میدان به ۲۵ هزارتومان رسید

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 12 مرداد 1403 - 13:52
رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: افزایش صادرات و توزیع قطره چکانی گوجه فرنگی در داخل منجر به نوسان قیمت محصول در بازار شد.
قيمت،گوجه،فرنگي،افزايش،صيفي،ياوري

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: طی روزهای اخیر صادرات بی رویه گوجه فرنگی به بازارهای هدف موجب شد تا قیمت هرکیلو محصول در میدان مرکزی به ۲۵ هزارتومان هم افزایش یابد.
حال متولی خرده فروشی ما نیستیم و دستگاه های مسئول باید نظارت کنند.
به گفته او، صادرکنندگان گوجه فرنگی را سرمزرعه با نرخ مناسب از کشاورزان خریداری کردند که همین امر منجر به توزیع قطره چکانی محصول و افزایش قیمت در بازار شد، اما برآورد می شود که طی روزهای آتی با عرضه گوجه فرنگی از دیگر شهرستان ها، قیمت متعادل شود.
یاوری علت نوسان خیار را ناشی از تاخیر در برداشت اعلام کرد و افزود: بنابر بررسی های صورت گرفته قیمت هلو، شلیل، زردآلو نسبت به هفته های قبل در بازار ۱۰ درصد کاهش قیمت داشته است.
رئیس اتحادیه بارفروشان با بیان اینکه کمبودی در عرضه میوه و صیفی نداریم، گفت: با توجه به افزایش تولید پیش بینی می شود که صادرات میوه و صیفی در ایام اربعین تغییری در قیمت ها نداشته باشد.
خبرنگار: آزاده محبی