سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش منفی هواداران پرسپولیس به صحبت‌های عرب/فریاد استعفا استعفا در سئول!+تصاویرو فیلم

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 29 خرداد 1398 - 15:06
بعد از صحبت‌های مدیرعامل باشگاه پرسپولیس،‌ هواداران این تیم شعارهای تندی علیه او سر دادند و خواستار استعفایش از پرسپولیس شدند.
هواداران،پرسپوليس،تيم،عرب،باشگاه،تندي،شعارهاي

بعد از صحبت‌های مدیرعامل باشگاه پرسپولیس،‌ هواداران این تیم شعارهای تندی علیه او سر دادند و خواستار استعفایش از پرسپولیس شدند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، ایرج عرب مدیرعامل باشگاه پرسپولیس بعد از سه روز در نهایت با اسکورت پلیس میان هواداران عصبانی این تیم حاضر شد و برای هواداران دقایقی صحبت کرد که البته حضور عرب بین هواداران پرحاشیه هم بود.
* هواداران تیم پرسپولیس شعارهای تندی علیه ایرج عرب سر دادند و خواهان استعفای او شدند.
* هواداران تیم پرسپولیس علیه محسن خلیلی سرپرست تیم پرسپولیس شعار دادند و خواستار کناره‌گیری او شدند.
* هواداران معترض تیم پرسپولیس خواستار کناره‌گیری اعضای هیات مدیره این باشگاه شدند.
* هواداران پرسپولیس شعار می‌دادند «تا زمانی که عرب استعفا ندهد وضعیت همین خواهد بود».
* هواداران تیم پرسپولیس به عرب اعتراض می‌کردند که چرا مربی دوست‌داشتنی آنها از این باشگاه جدا شد.
* وقتی که همسایگان باشگاه پرسپولیس نسبت به سروصدای هواداران معترض بودند، هواداران در شعارهای جالب‌توجه از همسایه‌ها بابت سروصدایی که می‌کردند معذرت‌خواهی کردند.
* برخی از هواداران خانم که در میان هواداران معترض حضور داشتند صورت خود را پوشانده بودند.
* هواداران تیم پرسپولیس درباره نقل و انتقالات این باشگاه با یکدیگر به صحبت پرداختند.
* هواداران تیم پرسپولیس به تشویق سید جلال حسینی و کریم باقری پرداختند.
* ماموران نیروی انتظامی به هواداران اعلام کردند که تجمع آنها به دلیل نداشتن مجوز غیرقانونی است،‌ اما به دلیل اینکه این یک تجمع فوتبالی است واکنش تندی به این تجمع فوتبالی ندارند، اما آنها هم رعایت حال فضا و همسایگان را انجام دهند.
*‌ بعد از اینکه عرب داخل باشگاه پرسپولیس رفت، هواداران این تیم شعارهای تندی علیه او دادند و خواستار استعفای عرب شدند.
انتهای پیام/