خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ هزار میلیارد ریال کالای احتکار شده در دماوند کشف شد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 11 مرداد 1403 - 15:24
نیرو‌های پلیس امنیت اقتصادی شرق استان تهران در اقدامی غافلگیرکننده سه هزار میلیارد ریال کالای پزشکی، کشاورزی و لوازم خانگی احتکار شده را کشف کردند.
پليس،احتكار،دماوند،كالاي،خانگي

نیرو‌های پلیس امنیت اقتصادی شرق استان تهران در اقدامی غافلگیرکننده سه هزار میلیارد ریال کالای پزشکی، کشاورزی و لوازم خانگی احتکار شده در دماوند را کشف کردند.
در این عملیات غافلگیر کننده که به دستور سرهنگ حیدری رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی شرق استان تهران و با هماهنگی دادستان عمومی و انقلاب دماوند و اخذ دستور اجرا شد، تعداد قابل توجهی از انبار‌های این شهرستان مورد بازرسی کارآگاهان و مأموران پلیس قرار گرفت.
مسئولان این انبار‌ها کالای پزشکی، کشاورزی و لوازم خانگی را در سامانه جامع تجارت ثبت نکرده بودند و تخلفات دیگری داشته و اقدام به احتکار این کالا‌ها کرده بودند.
بر اساس این گزارش، ضمن ضبط کالا‌های کشف شده، متهمان با تشکیل پرونده و نیز بازجویی‌های اولیه برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شدند.