خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بدهی عمومی آمریکا از ۳۵ تریلیون دلار عبور کرد

مهر | اقتصادی | پنجشنبه، 11 مرداد 1403 - 10:40
آمارهای وزارت خزانه داری آمریکا نشان می‌دهد که برای نخستین بار در تاریخ این کشور بدهی عمومی آمریکا از ۳۵ تریلیون دلار عبور کرده است.
بدهي،آمريكا،كشور،كسري

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از تاس، آمارهای وزارت خزانه داری آمریکا حاکی از آن است که طی روزهای اخیر و برای نخستین بار در تاریخ این کشور بدهی عمومی آمریکا از مرز ۳۵ هزار میلیارد دلار عبور کرده است.
بدهی عمومی در واقع مبلغی است که دولت آمریکا به تأمین کنندگان اعتبار به خاطر تأمین کسری بودجه یا پرداخت هزینه‌ها بدهکار است.
این بدهی شامل بدهی دولتی و عمومی آمریکا است که اولی به ۷.۲ تریلیون و دومی به ۲۷.۸ تریلیون دلار رسیده است.
بدهی دولتی نیز شامل مبالغی است که دولت آمریکا به نهادهای داخلی این کشور از جمله صندوق‌های بازنشستگی بدهکار است.
افزایش بدهی ملی یک کشور معمولاً به خاطر افزایش کسری بودجه آن رخ می‌دهد و زمانی کسری بودجه یک کشور افزایش می‌یابد که هزینه‌های آن بیشتر از درآمدهایش رشد کنند.
آخرین باری که درآمدهای دولت آمریکا از هزینه‌هایش بیشتر بود سال ۲۰۰۱ بود.