خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رژیم صهیونیستی تاوان سختی خواهد داد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 مرداد 1403 - 23:47
همدان-نماینده مردم بهار و کبودراهنگ گفت: مقاومت و ملت ایران حق انتقام را بر خود فرض می‌داند و قطعاً رژیم صهیونیستی تاوان سختی خواهد داد.
ملت،مقاومت،ايران،هنيه،اسماعيل،شهادت،صهيونيستي،توسلي

به گزارش خبرگزاری مهر، فتح الله توسلی ضمن تسلیت شهادت مبارز خستگی‌ناپذیر و شخصیت برجسته جبهه مقاومت اسلامی، شهید اسماعیل هنیه گفت: رژیم جنایتکار صهیونیستی در اولین روز تشکیل دولت چهاردهم و در حریم جمهوری اسلامی ایران چهره شناخته شده مقاومت؛ شهید اسماعیل هنیه را به شهادت رساند و برگ دیگری بر جنایات خود افزود.
وی گفت: این جنایت که ملت بزرگ ایران و مسلمانان جهان بویژه مقاومت را داغدار کرد و شیرینی تشکیل دولت را بر کام مردم تلخ کرد هرگز فراموش نخواهد کرد.
توسلی افزود: مقاومت و ملت ایران حق انتقام را بر خود فرض می‌داند و قطعاً رژیم صهیونیستی تاوان سختی خواهد داد.
نماینده مردم شریف بهار و کبودراهنگ ادامه داد: ملت ایران و نمایندگانشان در خانه ملت شهادت برادر مجاهد اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی در حمله جنایتکارانه دشمن صهیونیستی به محل اقامتش در تهران را محکوم می‌کند.
وی در پایان گفت: یقیناً این حرکات بی پاسخ نخواهد ماند و مجاهدان راه اسلام و ملت بزرگ فلسطین و غزه هر روز منسجم‌تر، مقتدرتر و شجاع‌تر از گذشته به راه خود در مقابله با این غده سرطانی و آزادی قدس شریف گام بر خواهند داشت.