خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات روانی اکانت‌های صهیونیستی با دروغ ترورهای جدید - تسنیم

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 10 مرداد 1403 - 22:12
برخی اکانت های توئیتری صهیونیستی و آمریکایی از دو ساعت پیش شایعات و دروغ های جدیدی را با عنوان ترور برخی فرماندهان مقاومت و ایرانی منتشر می کنند که از اساس کذب است.
ترور،كذب،سردار،تمركز،صهيونيستي

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، برخی اکانت‌های توئیتری صهیونیستی و آمریکایی از دو ساعت پیش شایعات و دروغ‌های جدیدی را با عنوان ترور برخی فرماندهان مقاومت و ایرانی منتشر می‌کنند که از اساس کذب است و صرفاً برای صهیونیست‌ها جنبه عملیات روانی دارد.
این تکنیک جنگ روانی و دروغ‌گویی معمولاً برای برهم زدن تمرکز افکار عمومی و همچنین تمرکز رسانه‌ای در کشورهای هدف به کار می‌رود و کارکرد دیگر آن ایجاد رعب و هراس در مردم کشور هدف است.
برای مثال از ساعاتی پیش برخی از این اکانت‌ها مدام عنوان می‌کنند که سردار حاجی‌زاده امروز در سوریه ترور شده و به شهادت رسیده است؛ در حالی که این خبر از اساس کذب بوده و ایشان در صحت و سلامت کامل هستند.
جعل‌کنندگان این شایعه صهیونیستی، نه مکان سردار حاجی‌زاده را می‌دانند، نه در سوریه امروز عملیاتی صورت گرفته و نه اساساً امروز ترور فرمانده ایرانی در میان بوده است.
انتهای پیام/