خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ریزش ساختمان در اسلامشهر بر اثر ساخت‌وساز غیراصولی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 10 مرداد 1403 - 09:30
معاون عملیات سازمان آتش نشانی شهرداری اسلامشهر گفت: ساخت وساز غیراصولی در اسلامشهر باعث بروز حادثه و تخریب یک ساختمان شد.
اسلامشهر،حادثه،ساختمان،محل،سازمان،مأمورين،گلها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، شامگاه سه شنبه قسمتی از یک باب ساختمان سه‌طبقه در بلوار گلها در شهرستان اسلامشهر فرو ریخت.
یوسف حسین پور معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی شهرداری اسلامشهر، در حاشیه این حادثه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ساعت 20 و 34 دقیقه امشب از طریق تماس تلفنی با سامانه 125 سازمان آتش‌نشانی از وقوع ریزش یک ساختمان مطلع و بلافاصله مأمورین ایستگاه 1 اسلامشهر پس از 2 دقیقه در محل وقوع حادثه واقع در بلوار گلها حاضر و اقدام به ایمنی منطقه کردند.
وی افزود: خوشبختانه در این حادثه تاکنون هیچ‌گونه تلفات جانی مشاهده نشده و فقط به چند دستگاه خودرو و تأسیسات شهری خسارتی وارد شده است که با حضور مأمورین دستگاه‌های خدمات رسان با قطع انشعابات برق و گاز محل ایمن‌سازی شد.
معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی شهرداری اسلامشهر در ادامه گفت: بنابر مشاهدات میدانی و اظهارات مردم حاضر در محل، این ساختمان در حال بازسازی بوده و به علت ساخت‌وساز غیراصولی و افزایش بنا با استفاده از دستک در حال احداث بوده که به یک باره فرو ریخت.
انتهای پیام/