خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: افتتاحیه المپیک شرم‌آور بود - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 09 مرداد 1403 - 16:12
دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا توهین به حضرت مسیح در مراسم افتتاحیه المپیک را «شرم آور» خواند.
المپيك،نمايش،دونالد،شام،افتتاحيه،معروف

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا امروز سه‌شنبه گفته مراسم افتتاحیه المپیک در پاریس «شرم‌آور» بوده است.
مراسم افتتاحیه بازی‌های المپیک بین‌المللی در 26 جولای در فرانسه توسط رهبران تعدادی از کشورها و سخنرانان بین‌المللی به‌شدت محکوم شده است.
در صحنه‌ای از این نمایش غیراخلاقی، بازسازی موهن از دیوارنگاره معروف لئوناردو داوینچی معروف به شام آخر مسیح(ع) با استفاده از عناصر همجنسگرا و به‌صورتی اهانت‌آمیز به این پیامبر الهی و دین مسیحیت به‌روی صحنه رفت که از همان ابتدا با واکنش تند و انتقادآمیز کاربران به‌خصوص مسیحیان و برخی از روحانیون مسیحی در فرانسه و دیگر نقاط جهان همراه شد.
دونالد ترامپ در مصاحبه‌ای با شبکه فاکس‌نیوز گفت: «من آدم بسیار منعطفی هستم ولی فکر می‌کنم کاری که کردند شرم‌آور بود».
او در پاسخ به سؤال مجری برنامه مبنی بر اینکه در صورت انتخاب به‌عنوان رئیس‌جمهور چه برنامه‌ای برای مسابقات المپیک 2028 دارد گفت: «ما تابلوی شام آخر را به‌شکلی که شب گذشته نمایش داده شد نمایش نخواهیم داد».
انتهای پیام/+