خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساخت۱ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شده است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 29 خرداد 1398 - 13:31
مشهد-معاون مسکن و ساختمان وزارت راه وشهرسازی گفت:ساخت و تکمیل ۱ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شده است.
مسكن،زمين،خصوصي،قانوني،مشاركت،واحد،اقدام،زمينه

به گزارش خبرگزاری مهر، مازیار حسینی در نشست با جمعی از سازندگان و انبوه سازان، نمایندگان تعاونی های مسکن و جمعی از مسئولان خراسان رضوی اظهار کرد: ساخت و تکمیل ۱ میلیون تا ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور شروع شده و با واگذاری حدود ۵۰۰ هزار واحد مسکن مهر و ۴۰۰ هزار واحد مسکن در قالب طرح اقدام ملی و ۲۰۰ هزار مسکن روستایی تکمیل خواهد شد.
وی افزود: بحث، بحث مشارکت است، زمین را دولت می آورد و سرمایه را بخش خصوصی و قرارداد طبق سهم مشارکت دو طرف بسته می شود و در این راه از همه ظرفیت های قانونی برای تسهیل کار استفاده می کنیم؛ اما کار غیر قانونی و خلاف مقررات نمی کنیم و هر جا هم که ظرفیت قانونی وجود دارد اما از آن استفاده نمی شود به ما منعکس کنند تا جهت حل آن اقدام شود.
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه وشهرسازی ادامه داد: برای عملیاتی شدن برنامه ششم توسعه در زمینه تامین مسکن لازم است دولت وبخش خصوصی با مشارکت هم اقدام کنند و سیاستگذاری انبساطی در حوزه زمین و سایر تسهیلات می تواند به ساخت و ساز مسکن رونق دهد.
وی گفت: بخش عمده قیمت مسکن به زمین باز می گردد و مبنا این است که ما بتوانیم زمین را برای بخش خصوصی فراهم کنیم که در این جهت می توانیم هم از زمین های دولتی استفاده کنیم و هم هر جا زمین دولتی نیست از طریق توسعه منطقی شهرها آن را دنبال کنیم وزمین به نرخ کارشناسی منطقی در اختیار انبوه سازان و بخش خصوصی قرار می گیرد.
حسینی همچنین از برگزاری جشنواره برترین های کشور در زمینه تولید و عرضه مسکن در سال جاری خبر داد و گفت: هر طرحی در زمینه تولید و عرضه مسکن که شایسته برتر شدن را داشته باشد مورد تقدیر و تشویق قرار خواهد گرفت.