دیمزارهای سیستان و بلوچستان افزایش یافت
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 09 مرداد 1403 - 10:12
زاهدان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از توسعه سطح زیر کشت دیمزارهای سیستان و بلوچستان به بیش از۳۷ هزار هکتار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، علیرضا دهمرده، افزود: باهدف افزایش تولید در راستای اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور، سطح زیر کشت دیمزارهای استان به بیش از ۳۷ هزار و ۶۰۰ هکتار رسیده است.
وی ادامه داد: طرح جهش تولید در دیمزارها با مشارکت وزارت جهاد کشاورزی و ستاد اجرای فرمان امام خمینی (ره) با مشارکت کشاورزان شهرستانهای سرباز، سراوان، چابهار، کنارک، دشتیاری، قصرقند و زرآباد درعرصه بند سارها و خوشاب هابه مرحله اجرا در آمد.
وی تصریح کرد: تاکنون بالغ بر ۳۰۰ هزار تن علوفه تر از دیمزارهای استان برداشت شده است.
شایان ذکر است در اراضی دیم انواع محصولات پاییزه شامل گندم، جو، عدس و محصولات بهاره سورگوم، ماش و گوار کشت میشود.