سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش‌سوزی یک واحد تولیدی در ساوه ۳ نفر را راهی بیمارستان کرد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 08 مرداد 1403 - 20:18
ساوه- رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: وقوع حریق در یک واحد تولیدی در شهر صنعتی ساوه،‌ سه نفر را راهی بیمارستان کرد.
حريق،اورژانس،توليدي،عوامل،واحد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی حافظی اظهار کرد: با دریافت گزارشی مبنی بر وقوع حریق در یک واحد تولیدی واقع در شهرصنعتی کاوه یک دستگاه آمبولانس به همراه نیروهای اورژانس در محل حادثه حاضر شدند.
وی افزود: خوشبختانه بر اثر وقوع حریق هیچ یک از کارگران این واحد تولیدی دچار سوختگی نشدند و صرفاً تعدادی از آنان به دلیل تنگی نفس ناشی از استنشاق دود نیاز به اقدامات درمانی داشتند که توسط عوامل اورژانس به صورت سرپایی اکسیژن ترابی شدند و سه نفر نیز به مراکز درمانی اعزام شدند.
حافظی با اشاره به اینکه در جریان امداد رسانی و اطفای حریق عوامل هلال احمر و آتش نشانی حضور داشتند، گفت: حریق در سریع‌ترین زمان ممکن اطفا شد اما عوامل اورژانس با یک دستگاه آمبولانس در این واحد تولیدی مستقر شده و آماده ارائه خدمات به حادثه دیدگان احتمالی هستند.