خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارونوف در ترکیه به پرسپولیسی‌ها اضافه می‌شود - تسنیم

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 08 مرداد 1403 - 17:35
ملی پوش ازبکستانی پرسپولیس با توجه به هماهنگی به عمل آمده با باشگاه و سرمربی تیم، روز جمعه در اردوی ترکیه به جمع سرخپوشان ملحق خواهد شد.
تيم،المپيك،پرسپوليس،ازبكستان،باشگاه

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از ‌سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، اوستون ارونوف که در همراهی با تیم ملی المپیک ازبکستان، نماینده باشگاه پرسپولیس در المپیک پاریس 2024 بود با توجه به خاتمه بازی‌های این تیم در رقابت‌های المپیک، با پایان مرحله گروهی مسابقات پس از چند روز استراحت و ریکاوری، در اردوی ترکیه به جمع سرخپوشان ملحق خواهد شد و خود را به خوان کارلوس گاریدو معرفی خواهد کرد.
این برنامه‌ریزی با هماهنگی سرمربی تیم پرسپولیس انجام شد و او طبق اعلام صورت گرفته روز جمعه 12 مرداد به ترکیه سفر خواهد کرد.
تیم ملی المپیک ازبکستان در سومین و آخرین پیکار خود در رقابت‌های فوتبال این دوره مسابقات، فردا برابر تیم دومینیکن به میدان می‌رود و در صورت کسب سه امتیاز این مسابقه نیز سهمیه صعود به مرحله بعدی را به دست نخواهد آورد.
انتهای پیام/