خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو مامور قلابی در جنوب تهران دستگیر شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 08 مرداد 1403 - 14:58
ری- فرمانده انتظامی ری گفت: دو مامور قلابی در جنوب تهران دستگیر شدند.
كلانتري،محدوده،پليس،سرقت،شناسايي،قرار،مأمور،شهرري

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد قاسم طرهانی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: مرداد ماه امسال در پی وقوع سرقت و اخاذی از شهروندان با عنوان مأمور پلیس در محدوده ری توسط دو مرد با یک دستگاه خودرو رسیدگی به موضوع و شناسایی این فرد در دستور کار کلانتری ۱۷۲ این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: تحقیقات میدانی تیم عملیات کلانتری نشان می‌داد، دو سارق حرفه‌ای در محدوده شهرری ابتدا اتباع کشورهای همسایه را شناسایی کرده و سپس به بهانه اینکه آنان مدارک هویتی ندارند با جعل عنوان پلیس از این افراد سرقت کرده‌اند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: مأموران کلانتری حضرت عبدالعظیم (ع) با رصدهای میدانی و تخصصی و شناسایی پیک جرایم، نقاط جرم خیز را تحت پوشش قرار دادند تا اینکه روز گذشته سوژه مورد نظر را در محدوده شهرری مشاهده و در طی یک عملیات ضربتی هر دو متهم مامورنما را دستگیر کردند.
وی با بیان اینکه تجهیزات نظامی تقلبی از جمله بی‌سیم، چراغ لایتر و آژیر از خودرو آنان کشف شد، گفت: متهمان ۳۵ و ۳۸ ساله پس از انتقال به کلانتری هدف تحقیقات قرار گرفتند و به جرم خود مبنی بر ۱۵ فقره سرقت در پوشش مأمور پلیس در محدوده شهرستان ری اعتراف کردند که جهت تکمیل پرونده تحویل پلیس آگاهی شهرستان شدند.