خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توافق عربستان برای خرید 160 هواپیمای ایرباس

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 07 مرداد 1403 - 16:30
عربستان سعودی یک قرارداد جدید برای خرید 160 فروند هواپیمای مسافربری با شرکت ایرباس فرانسه امضا کرد.
ايرباس،A،هواپيمايي،عربستان،330،هواپيماي،هوايي،شركت،neo،2030

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از عرب نیوز، خطوط هوایی فلایناسFlynas عربستان سعودی قرارداد خرید 160 هواپیمای ایرباس را امضا کرد که به این ترتیب حجم سفارشات خود را دو برابر کرده و به 280 فروند رسانده است.
شرکت هواپیمایی فلایناس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این قرارداد "مهم" که در نمایشگاه بین‌المللی هوایی فارنبرو در بریتانیا امضا شد، شامل سفارش 30 فروند هواپیمای پهن پیکر A330neo و 130 فروند هواپیمای باریک پیکر از خانواده A320 می‌شود.
در ادامه این بیانیه آمده است که این توافق با چشم انداز 2030 عربستان با هدف تغییر بخش هوانوردی و حمایت از توسعه فلایناس تحت شعار "ما جهان را به این کشور پادشاهی متصل می کنیم" مطابقت دارد.
همچنین موقعیت این شرکت هواپیمایی را به عنوان یکی از چهار شرکت هواپیمایی ارزان قیمت در سراسر جهان تثبیت می‌کند.
بر اساس این بیانیه، قرارداد با ایرباس همچنین به خوبی با اهداف صنعت هوانوردی عربستان از جمله سه برابر کردن تعداد مسافران سالانه بخش هوایی به 330 میلیون نفر، گسترش اتصال به بیش از 250 مقصد و افزایش ظرفیت حمل و نقل هوایی به 4.5 میلیون تن بار در سال تا سال 2030 مطابقت دارد.
عبدالعزیز الدوایلج، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری عربستان گفت: این توافق مهم را که نشان دهنده توسعه و تحول سریع بخش هوانوردی عربستان سعودی بر اساس چشم انداز 2030 است، تبریک می گویم.
بندر المهنا، مدیرعامل و مدیر عامل فلایناس، گفت: این توافق برای خرید 160 هواپیمای ایرباس عزم ما را برای تبدیل فلایناس به یک شرکت هواپیمایی ارزان قیمت جهانی تقویت می‌کند.
وی افزود که این اولین سفارش شرکتش برای هواپیماهای پهن پیکر A330neo با ایرباس است که تحویل آن از سال 2027 آغاز می‌شود.
کریستین شرر، مدیرعامل ایرباس نیز این معامله را "یک نقطه عطف مهم" برای هواپیماهای A320neo و A330-900 توصیف کرد.
انتهای پیام/