خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست فرانسه از اتباعش برای خودداری از سفر به لبنان و فلسطین

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 07 مرداد 1403 - 16:00
فرانسه، آلمان و نروژ به حادثه اصابت موشک به شهرک مجدل شمس در جولان اشغالی واکنش نشان دادند.
شمس،خودداري،محكوم،لبنان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وزارت امور خارجه فرانسه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: ما حمله به مجدل شمس را محکوم می کنیم و از همه طرف ها می خواهیم که خویشتن داری کرده و از هرگونه تشدید تنش نظامی خودداری کنند.
در ادامه بیانیه این وزارتخانه آمده است: ما مجدداً از شهروندان فرانسوی می خواهیم که از سفر به لبنان، اسرائیل و سرزمین های فلسطینی خودداری کنند.
وزیر خارجه نروژ هم گفت: ما از رهبران منطقه می‌خواهیم هر کاری که در توان دارند برای جلوگیری از یک جنگ بزرگ منطقه‌ای انجام دهند.
همچنین از شهروندان نروژی می خواهیم که لبنان را ترک کنند.
خبرگزاری فرانسه هم گزارش داد که آلمان حادثه مجدل شمس را محکوم کرد و آرامش و خویشتن‌داری همه طرفه‌ها را خواستار شد.