آتش در میانکاله مهار شد
تسنیم
|
استانها
|
یکشنبه، 07 مرداد 1403 - 10:30
مدیرکل محیط زیست مازندران گفت: آتش سوزی که از ظهر شنبه در بخش هایی از تالاب میانکاله رخ داده بود، مهار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، عطاالله کاویان به آتشسوزی در پناهگاه حیات وحش میانکاله از ظهر شنبه اشاره کرد و گفت: به دلیل شدت گرما آتشسوزی در علفزارهای خشک شعله کشید و با تلاش مأموران یگان حفاظت پناهگاه حیات وحش میانکاله و با استقرار تجهیزات شب گذشته آتش مهار شد.
وی با تاکید بر اینکه سطح خسارت در حال ارزیابی است، افزود: محیط بانان با تجهیزات اطفای حریق در منطقه مستقر هستند تا اگر آتش دوباره شعلهور شد، از گسترش و سرایت آتش به سایر بخشهای منطقه و بروز خسارت جلوگیری کنند.
مدیرکل محیط زیست مازندران ادامه داد: مساحت آتش سوزی به صورت دقیق مشخص نیست.
به گزارش تسنیم، شبهجزیره میانکاله در جنوبشرقی دریای مازندران قرار دارد و در 12 کیلومتری شمال شهر بهشهر واقع شده و مساحت آن بیش از 68 هزار هکتار است.
انتهای پیام /