سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار قم: مدیران ادارات هم در نماز جماعت شرکت کنند

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 06 مرداد 1403 - 17:52
استاندار قم گفت: اقامه نماز باید در ادارات جدی گرفته شود و ما بارها در جلسات متعدد گفته ایم که رئیس دستگاه باید در نماز جماعت شرکت کند تا معاونان و کارمندان هم به نماز بروند.
نماز،قم،دستگاه،آقاميري،اقامه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید محمد آقامیری در نشست شورای اقامه نماز استان قم که ظهر امروز در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، نماز را موضوع بسیار مهمی دانست که می‌تواند گره‌های جامعه را باز کند.
استاندار قم گفت: اقامه نماز باید در ادارات جدی گرفته شود و ما بارها در جلسات متعدد گفته‌ایم که رئیس دستگاه باید در نماز جماعت شرکت کند تا معاونان و کارمندان هم در نماز حضور یابند.
وی با بیان اینکه ما تأکید کرده‌ایم که در ادارات در وقت نماز مراجعین ارجاع داده نشوند، افزود: مردم وقتی بدانند که مدیر و رئیس این دستگاه اهل نماز است و در نمازخانه حضور دارد اول خودش هم انگیزه پیدا می‌کند در نماز جماعت شرکت کند و نسبت به آن دستگاه خوش‌بین می‌شود.
آقامیری عنوان کرد: اگر کارمندان از روی اعتقاد و باور قلبی نسبت به نماز توجه پیدا کنند قلبشان نسبت به مردم هم رئوف می‌شود و از روی اعتقاد و باور قلبی به مردم خدمت می‌کنند.
انتهای پیام/