سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 3 درصدی ترافیک جاده‌‎ای تیرماه در خراسان جنوبی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 06 مرداد 1403 - 14:30
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان خراسان جنوبی از افزایش 3 درصدی ترافیک جاده ای استان در تیرماه خبر داد.
استان،تردد،بيرجند،نقليه،راهداري،–،محورهاي،خراسان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، اسداله جلال‌زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای تیر ماه سال جاری ترددهای ثبت‌شده توسط 80 دستگاه ترددشماری استان 7 میلیون و 207 هزار و 128 تردد بوده که نسبت به دوره مشابه سال قبل شاهد افزایش 3 درصدی ترددها در محورهای مواصلاتی استان بوده‌ایم.
وی افزود: از این تعداد 5 میلیون و 623 هزار و 464 تردد مربوط به وسایل نقلیه سبک و یک میلیون و 583 هزار و 664 تردد نیز به وسایل نقلیه سنگین تعلق داشته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی بیان کرد: در مدت‌ زمان مذکور 606 هزار و 340 وسیله نقلیه وارد استان و 586 هزار و 975 وسیله نقلیه نیز از استان خارج شدند که شاهد افزایش 3 درصدی تردد بین استانی از محورهای استان خراسان جنوبی نسبت به بازه مشابه سال گذشته بوده‌ایم.
جلال‌زاده تصریح کرد: بیشترین تردد استان در محورهای بیرجند – قاین، بیرجند – سربیشه و بیرجند – خوسف بوده است.
طی این مدت 5 هزار و 261 تماس با سامانه 141 مرکز مدیریت راه‌های استان صورت گرفته و پاسخ داده شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اکیپ‌های راهداری به‌صورت مستمر مشغول به خدمت‌رسانی در طول راه‌های استان هستند، گفت: از هم‌وطنان درخواست می‌شود برای حفظ سلامت خود و همراهان، نکات ایمنی سفر با خودروهای شخصی را رعایت کرده و با سرعت مطمئنه در جاده‌ها تردد کنند.
انتهای پیام/ 252