تهیه لوازم التحریر برای دانشآموزان بیبضاعت حکم جایگزین حبس شد
مهر
|
اجتماعی و حوادث، استانها
|
شنبه، 06 مرداد 1403 - 13:06
رییس کل دادگستری آذربایجان غربی از صدور حکم جایگزین حبس، تهیه لوازم التحریر دانشآموزان بیبضاعت روستاهای شهرستان تکاب به ارزش ۵ میلیون تومان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: در ادامه روند صدور مجازاتهای جایگزین حبس در استان، رئیس شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری ۲ تکاب، با احراز شرایط قانونی، در حکمی متهم پرونده را به تهیه لوازمالتحریر دانشآموزان بیبضاعت روستاهای شهرستان تکاب با هماهنگی مدیر آموزش و پرورش این شهرستان به ارزش ۵ میلیون تومان جایگزین از حبس تعزیری مکلف کرد.
عتباتی در پایان اظهار کرد: در کنار برخوردهای قاطع قضائی، رویکرد کاهش جمعیت کیفری با استفاده از مجازات جایگزین حبس در جرایم سبک و کم اهمیت با هدف ارائه خدمات عامالمنفعه مورد تاکید است.