خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کنگره سرداران و 2000 شهید استان بوشهر برگزار می‌شود

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 10 بهمن 1397 - 10:59
فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته کنگره سرداران و 200 شهید استان بوشهر نیمه دوم سال آینده برگزار می‌شود.
بوشهر،استان،شهدا،شهداي،كنگره،برگزاري،اسلامي،رزمندگان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سردارعلی رزمجو صبح امروز در یادواره شهدای روحانی استان به بوشهر با تسلیت ایام فاطمیه(س) و گرامیداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: استان بوشهر در عرصه ایثار و شهادت پیشتاز است که رشادت‌های رزمندگان استان بوشهر در همه ادوار در مبارزه با متجاوزان و دشمنان این آب و خاک ثبت است.
وی با بیان اینکه رزمندگان استان بوشهر در 8 سال دفاع مقدس نقش بی بدیلی داشت از برگزاری کنگره سرداران و 2000 شهید استان بوشهر خبرداد و بیان کرد: این کنگره نیمه دوم سال آینده برگزار می‌شود و در این راستا کمیته‌های تخصصی تشکیل شده است و زمینه باشکوه برپایی آن فراهم می‌کنند.
فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با بیان اینکه تا برگزاری کنگره سرداران و 2000 شهید استان بوشهر یادواره‌های مختلفی برگزار می‌شود گفت: برگزاری یادواره شهدای روحانی در راستای برگزاری کنگره شهدای استان بوشهر است.
سردار رزمجو با اشاره به نقش و جایگاه والای شهدای در نظام خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه شهدا در دوران جنگ تحمیلی و اینکه شهدا سرمایه‌های مهم نظام اسلامی هستند برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای برگزاری کنگره شهدا شده است.
وی با اشاره به اینکه مردم قدرشناس ایران اسلامی هیچ‌گاه حماسه آفرینی‌های شهدا و رزمندگان را فراموش نمی‌کنند بیان کرد: مردم و مسئولان در قبال خون پاک شهدا وظایف بسیار مهمی بر عهده دارند چراکه امنیت، اقتدار و صلابت جمهوری اسلامی ایران در جهان مرهون رشادت شهدای والامقام است.
انتهای پیام/ ت