خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نامزد نخست وزیری انگلیس: بریتانیا باید از اتحادیه اروپا خارج شود یا هزینه بپردازد

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 29 خرداد 1398 - 11:38
نامزد پیشتاز نخست وزیری انگلیس بر این باور است که بریتانیا باید 31 اکتبر از اتحادیه اروپا خارج شود و در غیر این صورت باید هزینه‌های آن را بپردازد.
اكتبر،31،اتحاديه،اروپا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، بوریس جانسون وزیر خارجه سابق انگلیس و نامزد پیشتاز نخست وزیری بار دیگر بر تعهد خود برای خارج کردن بریتانیا از اتحادیه اروپا تا 31 اکتبر تاکید کرد و گفت: در غیر این صورت دولت با تبعات فاجعه باری در قبال اعتماد عمومی روبرو خواهد شد.
وی در ادامه افزود: ما باید تا 31 اکتبر از اتحادیه اروپا خارج شویم چرا که در غیر این صورت می ترسم با شکست فاجعه باری در سیاست روبرو شویم.
بوریس جانسون اظهار داشت: اگر این کار را انجام ندهیم و تا 31 اکتبر از اتحادیه اروپا خارج نشویم، تصور می کنم هزینه واقعا جدی و سنگینی را پرداخت خواهیم کرد.
انتهای پیام/