سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایدن اخراج برخی لبنانی‌ها از خاک آمریکا را به تعویق انداخت

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 05 مرداد 1403 - 20:40
رئیس جمهور آمریکا با اشاره به شرایط بشردوستانه در جنوب لبنان در بحبوحه تنش میان اسرائیل و حزب الله، اعلام کرد واشنگتن تصمیم گرفته تا اخراج برخی از شهروندان لبنانی از خاک این کشور به تعویق بیاندازد.
آمريكا،لبناني،بايدن،بشردوستانه،تعويق

به گزارش مشرق، درگیری میان حزب الله لبنان و اسرائیل به موازات جنگ غزه به مدت ۹ ماه ادامه داشته است.
اگرچه خصومت‌ها عمدتاً به مناطق نزدیک مرز محدود شده‌اند، اما این درگیری نگرانی‌ها از وقوع یک جنگ گسترده‌تر را افزایش داده است.
بر اساس گزارش های رسانه ای ، طبق یادداشتی که بایدن به وزارت امنیت داخلی آمریکا ارسال کرده است، تعویق اخراج لبنانی ها که ۱۸ ماه طول می کشد، به شهروندان لبنانی اجازه می دهد تا با حق کار در آمریکا بمانند.
بایدن در این یادداشت گفته است: «شرایط بشردوستانه در جنوب لبنان به دلیل تنش بین حزب الله و اسرائیل به طور قابل توجهی بدتر شده است.
رئیس جمهور آمریکا تصریح کرده است: «در حالی که تمرکز من بر تنش زدایی و بهبود شرایط بشردوستانه است، بسیاری از غیرنظامیان همچنان در خطر هستند؛ بنابراین، به تعویق انداختن اخراج برخی از اتباع لبنانی که در آمریکا حضور دارند را اعلام می‌کنم.»