خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سپردن کار به جوانان باعث پویایی و پیشرفت جامعه می‌شود

مهر | استان‌ها | جمعه، 05 مرداد 1403 - 15:06
شهرکرد-امام جمعه موقت شهرکرد گفت: سپردن کار به جوانان به عنوان قشر موثر موجب پویایی و پیشرفت جامعه خواهد شد.
جمعه،نماز،فراهم،فاطمي،رزمندگان،والمسلمين،مرداد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین ابوالحسن فاطمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اظهار کرد: پنجم مرداد سالروز اقامه نخستین نماز جمعه به امامت آیت الله طالقانی است، جایگاه ائمه جمعه و نماز جمعه جایگاهی مردمی، پیشرونده و متعالی و بهره‌مندی از این فریضه عبادی سیاسی و اجتماعی رسیدن به وضع مطلوب است.
وی در خصوص توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و فراهم شدن زمینه کارآفرینی اذعان داشت: فراهم شدن کار برای جوانان باعث پویایی جامعه می‌شود، با توسعه این آموزش‌ها رونق اقتصادی برای همگان و اشتغال برای جوانان فراهم خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین فاطمی به مناسبت‌های پیش رو نیز اشاره کرد و بیان داشت: عملیات مرصاد در پنجم مرداد ماه می‌باشد، عزم و اراده رزمندگان اسلام در حفظ مرزهای کشورمان در دوره‌های مختلف عبرت آموز هستند و نام و راه این رزمندگان و شهیدان راه وطن باید گرامی داشته شود.
وی یکی دیگر از مناسبت‌های پیش رو را روز انتقال خون عنوان کرد و گفت: فرهنگ سازی لازم صورت گیرد تا مردم با اهدا خون در این کار خیرخواهانه مشارکت داشته باشند.