خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶ مصدوم در اثر تصادف رانندگی در جاده حیران

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 04 مرداد 1403 - 20:41
اردبیل- رئیس مرکز مدیریت حوادث و اورژانس پیش بیمارستانی اردبیل گفت: بر اثر تصادف خودروی پژو و پراید در جاده حیران ۶ نفر مصدوم شدند.
مصدوم،حيران،آستارا،آمبولانس

سعید مهری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بر اثر تصادف خودروی پژو و پراید در جاده حیران ۶ نفر مصدوم شده و راهی مرکز درمانی شدند.
وی تصریح کرد: صبح پنجشنبه چهارم مردادماه ۱۴۰۳ در تماس با اورژانس و به دنبال تصادف خودروی پژو و پراید در جاده حیران، بلافاصله آمبولانس‌های ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و اورژانس پیش بیمارستانی اردبیل گفت: چهار مصدوم این حادثه پس از انجام اقدامات اولیه درمانی توسط ۲ دستگاه آمبولانس فوریت‌های پزشکی نمین به بیمارستان فاطمی اردبیل منتقل شدند.
مهری افزود: ۲ مصدوم دیگر نیز توسط آمبولانس فوریت‌های پزشکی آستارا به بیمارستان شهید بهشتی آستارا منتقل شدند.