خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متادون درمانی بیش از ۱۰ هزار معتاد/۷۶ مرکز متادون درمانی فعال است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 29 خرداد 1398 - 11:07
سنندج - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: طی سال گذشته ۱۰ هزار و ۷۹۸ نفر بیمار مبتلا به مصرف مواد مخدر این استان در مراکز بخش خصوصی و دولتی متادون درمانی شده‌اند.
درماني،مراكز،دريافت،متادون،بيماران،دولتي،مركز،نفر

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، هومن قصری اظهار داشت: در سال گذشته ۶۲۳ نفر در مراکز دولتی و ۱۰ هزار و ۱۷۵ نفر نیز در مراکز خصوصی خدمات مداتون درمانی را دریافت کرده‌اند.
وی با بیان اینکه هم اکنون در این استان هشت مرکز دولتی و ۶۸ مرکز خصوصی متادون درمانی وجود دارد، افزود: همچنین در این استان ۱۷ مرکز میان مدت اقامتی شامل ۱۶ مورد برای مردان و یک مورد برای زنان وجود دارد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: در سال گذشته تعداد ۵۴۴ نفر تحت عنوان بیماران بی‌خانمان در مراکز تبصره دو ماده ۱۶ بستری و با هزینه‌های دولتی خدمات درمانی دریافت کرده‌اند.
قصری یادآور شد: همچنین در مراکز اقامتی میان مدت تعداد پنج هزار و ۳۱۳ نفر بستری و برخی از این افراد به دلیل مشکلات مالی توسط ارگان‌های حمایتی از جمله بهزیستی و کمیته امداد حمایت مالی شده‌اند و به محض بستری بیمار در کمپ و یا مراکز دولتی، کمیته امداد خانواده آنان را به مدت شش ماه تحت پوشش قرار داده و به بهبود یافتگان تسهیلات بانکی اختصاص می‌دهد.
وی بیان کرد: تخصیص تخت‌های ویژه روانشناسی در بیمارستان قدس و حداقل پنج تخت دیگر در بیمارستان‌های استان از دیگر خدمات این دانشگاه برای درمان بیماری اعتیاد بوده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در مراکز متادون درمانی باید بیماران آگاه باشند که ارائه خدمات کاهش آسیب فقط دریافت متادون نیست بلکه خدمات روان درمانی مهمتر از دریافت متادون است و از آنجا که در هر مرکز حتماً یک روانشناس آموزش دیده هر روز حضور دارد تا بیماران و خانواده های آنان از این ظرفیت استفاده کنند چرا که درصد زیادی از هزینه های درمانی که از بیماران دریافت شده بابت ارائه خدمات روانشناختی است.