خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

97 هزار لیتر گازوئیل قاچاق در هرمزگان کشف شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 04 مرداد 1403 - 14:12
فرمانده انتظامی استان هرمزگان از کشف 97 هزار لیتر فرآورده های های نفتی قاچاق در دو عملیات پلیسی در استان خبر داد.
قاچاق،استان،كاميون،كشف،دستگاه،گذشته،ليتر،بازرسي،سوخت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سردار علی اکبر جاویدان در جمع خبرنگاران گفت: مأموران پلیس آگاهی شهرستان پارسیان روز گذشته حین گشت زنی دریکی از محورهای فرعی حوزه استحفاظی به دو دستگاه کامیون تانکر مشکوک شده و برای بررسی خودروها را متوقف کردند؛ در بازرسی از آنها 64 هزار لیتر گازوئیل قاچاق کشف شد و رانندگان خودروها دستگیر شدند.
وی افزود: مأموران انتظامی مستقر در ایستگاه بازرسی شهید میرزایی شهرستان بندرعباس نیز طی عملیاتی دیگر در روز گذشته حین کنترل خودروهای عبوری ورودی استان به یک دستگاه کامیون تریلی کشنده تانکردار مشکوک شده و این کامیون را متوقف و در بازرسی از آن 33 هزار لیتر گازوئیل قاچاق بدون مدارک قانونی و مجوز حمل کشف و ضبط کردند.
این مقام انتظامی استان گفت: طی دو عملیات جداگانه در روز گذشته در استان جمعا سه دستگاه کامیون حامل سوخت توقیف، 97 هزار لیتر گازوییل قاچاق کشف و تعداد سه متهم و عامل قاچاق سوخت دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان با تأکید بر استمرار طرح های عملیاتی مقابله با قاچاق در تمام نقاط استان، ارزش ریالی سوخت های قاچاق کشف شده در 24 ساعت گذشته را بنا به اعلام نظر کارشناسان اقتصادی 33 میلیارد ریال عنوان کرد.
انتهای پیام/864