خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد ۲۵ درصدی سرشاخه کاری گردو در نهاوند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 04 مرداد 1403 - 13:47
همدان-مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند از اجرای عملیات اصلاح باغات میوه خبر داد و گفت: عملیات سرشاخه کاری گردو طی سال جاری نسبت به سال گذشته در نهاوند رشد ۲۵ درصدی دارد.
نهاوند،باغات،عمليات،سرشاخه،باغداران

به گزارش خبرگزاری مهر، توکل آبشناس با اشاره به اجرای عملیات اصلاح باغات میوه نهاوند اظهار کرد: در سال جاری عملیات سرشاخه کاری باغات گردوی نهاوند از طریق پیوندزنی انجام شده است.
وی با تاکید بر اینکه ۳۲ هزار پیوندک گردو رقم چندلر بر روی پایه‌های گردوهایی که محصول آنها به لحاظ کیفی نامرغوب بودند انجام شده است افزود: این مهم توسط ۶ گروه پیوندزن خبره بخش خصوصی و زیر نظر کارشناسان جهاد کشاورزی انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند همچنین یادآور شد: عملیات سرشاخه کاری گردو در نهاوند طی سال جاری نسبت به سال گذشته رشد ۲۵ درصدی دارد.
وی با بیان اینکه پیوندک‌ها به صورت رایگان در اختیار باغداران نهاوندی قرار گرفته است تصریح کرد: در دو سال گذشته نهاوند در این خصوص رتبه اول استان را به خود اختصاص داده است.
آبشناس در پایان با بیان اینکه پیوندزنی باغات پسته در شهرستان نهاوند در ۶ هکتار انجام و در سطح ۷ هکتار در حال انجام است اضافه کرد: در این زمینه یارانه دولتی به باغداران پرداخت شده است.