سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«اوباما» به‌زودی حمایت خود را از «کامالا هریس» اعلام می‌کند

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 04 مرداد 1403 - 12:23
علی‌رغم گزارش‌های منتشرشده، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا به‌زودی حمایت خود را از نامزدی معاون ریاست‌جمهوری آمریکا برای نامزدی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام می‌کند.
هريس،اوباما،نامزدي

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه ان‌بی‌‍سی اعلام کرد که باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و از سران و مقامات بلندپایه حزب دموکرات قصد دارد به‌زودی حمایت خود را از نامزدی «کامالا هریس» برای نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا اعلام کند.
پیش از این گفته شده بود که اوباما اعتقادی به پیروزی کاملا هریس در برابر «دونالد ترامپ» نامزد اصلی جمهوری‌خواهان را ندارد و تمایلی به حمایت از او را ندارد، اما شبکه ان‌بی‌سی به نقل از «منابع آگاه» افزود که اوباما به صورت خصوصی حمایت کامل خود را از نامزدی هریس اعلام کرده و به صورت روزانه با کامالا هریس در ارتباط است.