خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله خمپاره‌ای سرایا القدس به اشغالگران در خان یونس

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 مرداد 1403 - 16:46
مبارزان مقاومت با خمپاره و موشک مواضع نظامیان صهیونیست را در غزه هدف قرار دادند.
خمپاره،شرق،نيروهاي،قرار،يونس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که با خمپاره 60 مواضع و مرکز تجمع نظامیان صهیونیست را در شمال شرق خان یونس در هم کوبیده است.
از سوی دیگر گردان‌های شهدای الاقصی اعلام کرد که مبارزان این گردان‌ها نیروها و ادوات جنگی اشغالگران را در شرق رفح با گلوله‌های خمپاره هدف قرار دادند.
این گردان‌ها همچنین نیروهای اشغالگر را در محور نتساریم در جنوب شهر غزه نیز با موشک‌های ۱۰۷ مورد حمله قرار داد.
نیروهای شهید عمر القاسم نیروهای اشغالگر اسرائیلی را در پایگاه نظامی کزوویم با گلوله‌های خمپاره هدف قرار داد.
گردان‌های قسام هم یک نفربر اسرائیلی را در شهرک بنی سهیلا در شرق خان یونس با بمب شواظ منهدم کرده و به آتش کشید.