خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فاز نخست جاده دسترسی مجتمع بندری نگین بازگشایی شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 03 مرداد 1403 - 13:25
بوشهر- مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: فاز نخست جاده دسترسی مجتمع بندری نگین به طول ۴.۲ کیلومتر بازگشایی شد.
كيلومتر،محور،مجتمع،نگين،بندري،روكش،آسفالت،مسير،پيراموني

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکیبی‌نسب صبح چهارشنبه در آئین بازگشایی محور یاد شده اظهار کرد: پس از اتمام عملیات اجرایی فاز نخست و رفع برخی کاستی‌های باقیمانده اکنون با حضور فرمانده پلیس راه استان، ۴.۲ کیلومتر این محور مورد تأیید و در اختیار عموم مردم قرار گرفت.
وی بیان کرد: طول کامل مسیر مجتمع دسترسی به مجتمع بندری نگین ۹.۴ کیلومتر است که این پروژه اکنون حدود ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: بر اساس برنامه زمان‌بندی تا هفته دولت امسال یک کیلومتر دیگر از این محور افتتاح خواهد شد و افتتاح کامل مسیر نیز تا پایان سال محقق می‌شود.
وی یادآور شد: این طرح علاوه بر تسهیل در تردد جامعه پیرامونی به سرعت بخشی در روند سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در مجتمع بندری نگین نیز کمک شایانی می‌کند.
لکه‌گیری و روکش آسفالت محور قدیم
شکیبی‌نسب ادامه داد: همچنین از روز گذشته عملیات لکه‌گیری و روکش آسفالت محور قدیم دسترسی به جزیره شیف و شرکت‌های پیرامونی در راستای تحقق مسئولیت‌های اجتماعی و همچنین تسهیل در روند تردد کامیون‌های ترانزیتی با همکاری شرکت سرمایه‌گذار در مجتمع بندری نگین آغاز شده است.
وی افزود: فرایند تأمین اعتبار پروژه روکش آسفالت در بخش کیلومتر پنج تا هشت مسیر و همچنین لکه‌گیری نقاط تخریبی از سه ماه پیش آغاز شده بود که این مهم پس از طی تشریفات قانونی اکنون محقق شده است.
شکیبی نسب افزود: ترددهای ۱۵ سال اخیر در این محور بویژه در قطعه کیلومتر پنج تا هشت منجر به نامطلوب شدن شرایط جاده شده بود که در همین راستا نسبت به بهسازی مسیر و ترمیم آن اقدام شده است.
وی یادآور شد: از مجموعه سه کیلومتر روکش آسفالت تاکنون ۲ کیلومتر آن به اتمام رسیده و مابقی آن نیز بزودی تکمیل و در اختیار مردم جزیره شیف، سرمایه‌گذاران مجتمع بندری نگین و سایر شرکت‌های پیرامونی قرار خواهد گرفت.