خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشنهاد 500 هزار دلاری سپاهان به بایش

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 02 مرداد 1403 - 10:52
یک رسانه عراقی از رقم پیشنهادی باشگاه سپاهان به بازیکن تیم ملی عراق پرده برداشت.
سپاهان،عراق،المپيك،2024،باشگاه،تيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سایت «winwin» عراق گزارش داد که ابراهیم بایش ستاره تیم ملی فوتبال عراق اخیراً پیشنهادی از باشگاه سپاهان اصفهان دریافت کرده است.
این سایت به نقل از یک منبع مطلع نوشت: «باشگاه سپاهان پیشنهادی یک ساله به ارزش 500 هزار دلار به بایش ارائه کرده است.
مدیران باشگاه ایرانی به این بازیکن قول داده‌اند که در تیم سپاهان، نقشی مهم و برخی امتیازات دیگر به وی خواهند داد.
پیشنهاد سپاهان باعث وسوسه ابراهیم بایش شده، اما این بازیکن هنوز تصمیم‌گیری نکرده است.
بایش که به همراه تیم امید عراق در المپیک 2024 پاریس شرکت می‌کند، می‌خواهد توانایی‌اش را در المپیک نشان بدهد تا توجهات باشگاه‌های اروپایی را به خود جلب کند».
عراق در المپیک 2024 در روزهای 3، 6 و 9 مرداد به ترتیب به مصاف اوکراین، آرژانتین و مراکش می‌رود.
این در حالی است که سپاهان روز 16 مرداد در دور اول مرحله مقدماتی لیگ نخبگان آسیا مقابل شباب الاهلی صف‌آرایی می‌کند.
در صورتی که بایش به پیشنهاد سپاهان پاسخ مثبت بدهد و حتی عراق در دور گروهی المپیک 2024 حذف شود، وی تنها هفت روز بعد از بازی پایانی عراق در المپیک باید سپاهان را همراهی کند.
انتهای پیام/