خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۱۰۰۰ تخلف به تعزیرات حکومتی گلستان ارسال شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 مرداد 1403 - 10:41
گرگان- معاون نظارت بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صمت گلستان گفت: طی سه ماه نخست امسال هزار و ۸۲۵ مورد تخلف شناسایی و به تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.
بازرسي،تخلف،گلستان،قاچاق

جعفر کرامتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: طی سه ماه نخست امسال ۲۴ هزار و ۸۱۱ مورد بازرسی توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان انجام شد.
وی افزود: در این بازرسی‌های انجام شده هزار و ۸۲۵ مورد تخلف شناسایی شد و به تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.
معاون نظارت بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صمت گلستان با اشاره به اینکه ارزش این تعداد از پرونده‌های تخلف ۱۸۴ میلیارد تومان است، گفت: گران فروشی، تقلب در عدد اجرایی تکالیف و قاچاق و عدم صدور فاکتور بیشترین مواردی بود که گزارش شده است.
وی یادآور شد: در بحث قاچاق ۱۹۰ بازرسی در قالب گشت مشترک و یا مستقل انجام شد که ۷۱ پرونده به ارزش ۱۷۶ میلیارد تومان به ثبت رسیده است.