خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توانیر: 6 روز بسیار سخت در پیش است

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 02 مرداد 1403 - 10:13
معاون هماهنگی توزیع توانیر از رشد ٧.٥ درصدی تقاضای برق نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: دو هفته خیلی گرم را پیش رو داریم که از ابتدای این هفته شروع شده و انتظار می رود که تا پایان هفته آینده ادامه داشته باشد.
توزيع،برق،مصرف،درصد،تسنيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محسن ذبیحی، معاون هماهنگی توزیع توانیر که در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر حاضر شده بود، با اشاره به اینکه این پیش بینی ها براساس داده هایی که از سایتهای مختلف هواشناسی دریافت می شود، خاطرنشان ساخت: انتظار می رود که از چهارشنبه پیش رو تا دوشنبه سخت ترین روزها را طی این دو هفته درپیش داشته باشیم و به همین دلیل از همه هموطنان درخواست داریم که حداکثر همکاری را با صنعت برق داشته باشند.
وی ادامه داد: از مجموع انرژی برق توزیع شده در ساعات اوج مصرف، حدوداً 50 درصد در خانگی و ٨ درصد هم در حوزه تجاری و عمومی به مصرف می رسد.
انتهای پیام/