خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰ هزار خودرو وارد کشور شد

مشرق | اقتصادی | دوشنبه، 01 مرداد 1403 - 18:57
واردات خودرو سواری نو ترخیص قطعی شده از گمرکات کشور در ۴ ماهه سال جاری به ۹ هزار و ۵۹۲ دستگاه به ارزش ۱۹۲ میلیون دلار رسید.
خودرو،سواري،نو

به گزارش مشرق، محمد رضوانی‌فر رئیس کل گمرک ایران اظهار کرد: در ۴ ماهه سال جاری تعداد ۹ هزار و ۵۹۲ دستگاه خودرو سواری نو به ارزش ۱۹۲ میلیون و ۲۸ هزار دلار وارد و از گمرکات کشور ترخیص قطعی شده است.
رضوانی‌فر گفت: در مدت مشابه سال گذشته تعداد ۴۳۹ دستگاه خودرو سواری نو به ارزش ۱۲ میلیون دلار وارد کشور شده بود.
به گفته وی در این مدت شرکت‌های معین خودرو ایرانیان، کرمان موتور و سایپا عمده‌ترین واردکنندگان خودرو سواری نو به کشور بودند که نزدیک به ۶۵ درصد از واردات خودرو را از حیث تعداد به خود اختصاص دادند.