خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله «اسموتریچ» به ارتش رژیم صهیونیستی

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 01 مرداد 1403 - 18:28
وزیر تندرو دارایی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی به شدت به فرماندهی ارتش این رژیم تاخت.
رژيم،اسرا،تندرو،حماس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «بتسئیل اسموتریچ» وزیر تندرو دارایی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی به شدت از ارتش این رژیم انتقاد کرد.
در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی به قتل‌عام ساکنان نوار غزه ادامه می‌دهد وزیر تندرو دارایی این رژیم بیان کرد: فرماندهی ارتش حد و مرز خود را نمی‌شناسد و به جای تشدید جنگ از توافق غیرقانونی مبادله اسرا حمایت می‌کند.
اسموتریچ در ادامه مخالفت خود با توافق آتش‌بس و مبادله اسرا گفت: نباید از فشار نظامی علیه حماس بکاهیم.
ما نباید دوباره وارد دایره گفت‌وگوهای بی‌نتیجه‌ای بشویم که به دستاوردهای جنگ آسیب می‌زند.
وزیر تندرو دارایی رژیم صهیونیستی در راستای خیال‌پردازی‌های خود برای ازبین‌بردن حماس اعلام کرد: نباید جنگ را پیش از تحقق اهداف آن یعنی ازبین‌بردن حماس، بازگرداندن اسرا و بازیابی امنیت، متوقف کنیم.
اسموتریچ همچنین در خصوص برپایی کشور مستقل فلسطین گفت: هر آنچه برای ممانعت از برپایی کشور فلسطین ممکن باشد انجام خواهیم داد.