خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پولشویی 1600 میلیاردی در گلستان/ صدور کیفرخواست برای 96 متهم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 01 مرداد 1403 - 18:13
جلسه رسیدگی به پرونده پولشویی هزار و 600 میلیارد تومانی یکی از موسسه های مالی و اعتباری در استان گلستان برگزار شد.
پرونده،پولشويي،گلستان،رسيدگي،متهمان،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سی و چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده پولشویی یک هزار و 600 میلیارد تومانی در استان گلستان به ریاست قاضی مزیدی برگزار شد.
در این پرونده که اتهام اصلی متوجه یک موسسه مالی و اعتباری است برای 96 متهم کیفرخواست صادر شده است.
هرچند برخی از متهمان اصلی این پرونده، بزه انتسابی را رد می‌کنند و مدعی هستند که از ماجرای پولشویی اطلاع ندارند اما رئیس کل دادگستری گلستان گفته که بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان از اموال و عوایدی که حاصل از پولشویی متهمان بوده، شناسایی، توقیف و به نظام بانکی بازگردانده شده است.
حیدر آسیابی گفت: متهمان این پرونده یک هزار و 600 میلیارد تومان را از شبکه بانکی کشور خارج و صرف خرید املاک، طلا و موضوعات دیگر کرده‌اند.
وی افزود: پرونده پولشویی این موسسه مالی و اعتباری از سوی اداره کل اطلاعات استان گلستان کشف و رسیدگی شده است.
قرار است دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده‌های اخلال‌گران نظام اقتصادی مستقر در استان گلستان به صورت هفتگی برای رسیدگی به پرونده پولشویی 1600 میلیارد تومانی برگزار شود.
انتهای پیام/582/.