سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فیلم کوتاه «آبی» راهی ایتالیا شد

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 01 مرداد 1403 - 14:12
فیلم کوتاه «آبی» به کارگردانی رضا زارع جوان، در بخش مسابقه بیست و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم گرن پارادیزو حضور پیدا می‌کند.
فيلم،جشنواره،Film،گرن،پاراديزو

به گزارش خبرگزاری مهر، فیلم کوتاه «آبی» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی رضا زارع جوان، از تولیدات حوزه هنری سیستان و بلوچستان و محصول مرکز فیلم جوان سوره، به بخش مسابقه بیست و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم گرن پارادیزو (Gran Paradiso Film Festival) کشور ایتالیا راه پیدا کرد.
این جشنواره ۲۲ تا ۲۷ جولای برابر با ۱ تا ۶ مرداد در واله دائوستا کشور ایتالیا برگزار می‌شود.
جشنواره بین المللی فیلم گرن پارادیزو (Gran Paradiso Film Festival) که در سال ۱۹۸۴ با موضوع سینمای طبیعت راه اندازی شد، یکی از مهم‌ترین رویدادهای مرتبط با سینماست که با هدف کمک به فعالیت بیشتر در سینمای طبیعت، ارتقای دانش میراث طبیعی و احترام به محیط زیست در منطقه خودمختار دره آئوستا برگزار می‌شود.
پخش جهانی فیلم کوتاه «آبی» بر عهده مرکز بین‌الملل سوره است.